Membrii RFB si designerii doneaza

Membri RFB si designerii roman sustin petrecerea creativa organizata in scop caritabil de RFB – Creezi sau Donezi editia de Paste. Cateva dintre creatiile pe care le poti achizitiona la evenimentul din 20 martie de la Orange concept store:

Biba Bijoux, Agata Secelean, Diana Bobar, Ludique, George Neagu, Mihaela Stoica, Elena Greta Apostol, Lachatterie, Josephine, Burp, Allabala, Agatha Blanck, Arina Varga, Andreea Tincu si AloModa.

Creaza si doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB, sustinut de Orange concept store. RFB (Romanian Fashion Bloggers) te invita la Orange concept store, sambata, 20 martie 2010, intre orele 11 si 18, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit: cei prezenti vor crea accesorii pentru Paste, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Daniel Raduta in lupta sa pe viata si pe moarte.

Mai multe detalii … aici

4 thoughts on “Membrii RFB si designerii doneaza

  1. Pingback: Întrebare | R.R

  2. Pingback: Nu ratati RFB - “creezi sau donezi”! |

  3. Pingback: Ne interesează? | R.R

  4. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *